Training Day

Fookuses Fitnessi esimene Training Day toimus 10. augustil Arigato Spordiklubi spordiväljakul. Treeningpäeva juhtisid Fookuses Fitnessi asutaja ning kogenud personaartreener Hans Hiiuväin koos kõigile teada-juba tuntud bikiini-fitnessi eestvedaja Egle-Eller Nabigi. 

Värskes õhus viidi läbi lõbusaid sportmänge ning anti kogu keha ka korralikult valu. Osalejate vahel loositi välja hulganisti spordikraami ning premieeriti ka parimaid ja tugevamaid.

Janu kustutamiseks ja energiavarude täiendamiseks said sportlased proovida Nocco spordijookide uusi maitseid ning peale rasket trenni küpsetas otse Itaaliast kohale lennanud kokk kõigile väljateenitud tervislikud itaalia-stiilis pitsad. 

Peale kurnavat trenni ja kosutavat einet avanes kõigil küsida nõu näiteks toitumise, treenimise või lihtsalt terviliku elustiili teemadel oma ala tippudelt. 

Training Day 2.0 kutse saavad kõik Fookuses Fitnessi VIP-Klubi liikmed.  Kui ka Sina soovid ka sel korral meie üritusest osa saada siis liitu kohe meie VIP-Listiga ja saa esimesena teada, millal üritus toimub. 

Kohtade arv on piiratud! 

Tagasi blogisse

Fookuses VIP Klubi

Liitu Fookuses VIP klubiga ja saa eksklusiivsed pakkumised otse postkasti.

VIP-üritused, eksklusiivsed soodustused ning info meie tegemistest Sulle esimesena!

Fookuses Fitnessi missioon on ühendada ja siduda inimesi, kelle elustiil on oma füüsilise vormi võimendamine. Me tunnistame, et kõik oleme kord alustanud nullist. Sportlane on meis kõigis siiski sisimas olemas. Soovime anda Sulle selle igapäevase tõuke, mida vajad, et oma eesmärkidele keskenduda.